tisdag 15 september 2009

Hollywoodfruar


Hej!

Jag såg det där omtalade programmet " Svenska Hollywoodfruar" igår på tv. Det är lustigt med tanke på att när Johanna och jag var i USA så tänkte vi att den ultimata lyckan lär ju vara att vara snygg, blond ha en rik man och bo där och leva lyxliv i Miami eller LA. Varje dag i USA var att vakna upp till lycka. Det var fantastiskt, vad vi än gjorde var vi än var, så var det en drömvärld. Vädret är fantastiskt, shoppingen oändligt bra och billig och människorna var så otroligt snälla och härliga. Det är sanningen, ingen lögn. Men jag måste poängtera att Sverige och Europa är bra också och jag trivs mycket bra med mitt liv i Stockholms innerstad.

Men om jag inte hade haft Micke hade jag hittat en snygg, rik och rolig amerikansk man på stört, flyttat dit och gift mig och levt ett soligt lyxliv i södra USA.


Så ärligt talat fattar jag inte er svenska snygga blonda singeltjejer, varför flyttar ni inte dit? Förstår ni hur avgudade ni är i USA eller?

Man är så sjukt älskad där till skillnad från alla torra svenska killar som inte ens vågar öppna käften fär att säga en komplimang eller de snåla jävlarna som inte kan bjuda på en drink utan att i smyg kalla tjejerna för "drinkluder" I usa finns inget ord för drinkluder bara så ni vet. Där avgudar man kvinnan, small som kurvig, lång som kort. Det är för mig en gåta varför ni inte kräver att bli beundrade och jag hoppas verkligen att Johanna när hon är klar med Juristutbildningen flyttar dit så flyttar jag och Micke efter. Men det som är bra med svenska killar är att de är generellt sett snyggare och längre och såklart tycker de det är viktigt med jämställdhet. (och allmänbildade och intellektuella)


De där Hollywoodfruarna var dock inget att hänga i granen, den där Anna Anka var ju en otroligt äcklig människa som tog varje tillfälle till akt att trycka ner någon, helst städarna, barnflickorna osv. När man är rik och snygg bör man trots det vara snäll och god, för utan det kommer folk ändå hata dig och äcklas av dig. Det finns inget värre än översittare. Alla människor är lika värda oavsett om vi jobbar som barnflicka, trädgårdsmästare eller börsmäklare.

XoXo // Citykatt

2 kommentarer:

  1. Håller verkligen med om allt i detta inlägg!

    Kram EllenF

    SvaraRadera
  2. Kul att du kommenterar söta du =) jag älskar din blogg och din stil =)
    Kram

    SvaraRadera